POZIV NA WEBINAR U SKLOPU PROJEKTA PROMLOM NA TEMU: VISOK KRVNI TLAK 16.06.2021.

Dom zdravlja Zagreb – Centar provodi projekt PROMLOMOsnaživanje liječnika obiteljske medicine za promicanje zdravlja u svakodnevnom radu“.

Cilj projekta PROMLOM je podizanje svijesti liječnika opće/obiteljske medicine (LOM) o promociji zdravlja za 10 najčešćih uzroka smrtnosti u razvijenim zemljama koji se mogu spriječiti. U sklopu PROMLOM projekta održat će se 10 tematskih radionica za liječnike obiteljske medicine i ostale sudionike u primarnoj zdravstvenoj zaštiti.

U sklopu provedbenih aktivnosti, Dom zdravlja Zagreb Centar će 16. lipnja 2021. s početkom u 12:00 sati održati radionicu na temu: Visok krvni tlak.

Radionica će se održati putem GoToWebinar platforme.

Sudjelovanje u radionicama bit će bodovano prema pravilniku Hrvatske liječničke komore i Hrvatske komore medicinskih sestara s 4 boda.

Pozivamo Vas da se uključite. Za prijavu molimo popunite registracijski obrazac na sljedećoj poveznici: https://register.gotowebinar.com/register/725924377900610576

Obrazac ispunite svojim podacima: imenom, prezimenom, nazivom ustanove u kojoj ste zaposleni i radnim mjestom.

Visok krvni tlak

Program: Visok krvni tlak
Voditeljica: Dr.sc. Valerija Bralić Lang, dr.med.

O projektu

Cilj projekta PROMLOM je podizanje svijesti liječnika opće/obiteljske medicine (LOM) o promociji zdravlja za 10 najčešćih  uzroka smrtnosti u razvijenim zemljama koji se mogu spriječiti.

Kontakt

info@promlom.hr

Logotip: Dom zdravlja Zagreb - Centar

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

PROMLOM